KKL Lucerne
Rješenja po svačijoj mjeri.
Naslovnica  >  O Bernafonu  >  Švicarska Tehnika
 
     

Švicarska Tehnika

Naš svaki proizvod ostvaruje najviše standarde švicarske tehnike; otkad je 1946. godine Hans Gfeller Junior razvio slušno pomagalo ─ prvo razvijeno u Švicarskoj – za svojeg oca, utemeljitelja Bernafon.
 

Bernafon je predstavio prvo svjetsko digitalno programljivo slušno pomagalo 1988. godine. Uvođenje takvih revolucionarnih sustava slušnih pomagala obilježava kvantni skok, a uz to, Bernafon je napravio trajan dojam u industriji slušnih pomagala. U 2002. Bernafon iznenađuje ponovno uvođenjem prvog Channel Free™ slušnog sustava, jedinstvenog pristupa obradi signala.

Danas digitalna obrada signala, poboljšana minijaturizacija kao i kreativno i inovativno programiranje rezultirali su sa sve složenijim sustavima s proširenim prednostima za korisnike.

Bernafon slušni sustavi nude se u punom rasponu stilova, boja i mogućnosti i mogu se upravljati s lakoćom opcijskim daljinskim kontrolama, kao i povezivati s drugim komunikacijskim uređajima putem Bluetooth® tehnologije. Bernafon riješenja slušnih pomagala mogu se nositi gotovo neprimjetno i iza-uha ili vidljivo u zaigranom modernom stilu.

Send this page to a friend
Send to email * : please write a valid email address.
Friends name * : Please write your friends name.
Your name * : Please write your name.
© 2011, Elton d.o.o, Bernafon AG