Paul Klee Center Bern
odaberi svoje želje i postavke.
Naslovnica  >  Naši proizvodi  >  Slušna pomagala
 
     

Slušna pomagala

Bernafon paleta slušnih pomagala su vrhunac tehnologije, usporedivo na primjer, s najnovijim razvojem među osobnim računalima. Baš kao što postoje stolna računala i prijenosna računala danas standardni riješenja slušnih pomagala također dolaze u različitim stilovima i dizajnima, uključujući BTE, ITE i RITE sustavima.
Style BTE
BTE (Behind-The-Ear ; Iza uha):
BTE rješenja slušnih pomagala se nose iza uha i oni se značajno razlikuju po veličini ovisno o njihovim performansama. Zvučna cijevčica, koja povezuje instrument sa slušalicama, može biti standardna ili tanka cijev.
Style ITE
CIC (Completely-In-The-Canal ; Kompletno u ušnom kanalu) / ITC (In-The-Canal ; U ušnom kanalu):
Kao dostupni sustav slušnog pomagala najmanje veličine u potpunosti u slušnom kanalu (CIC) pomagala su gotovo nevidljiva. Međutim ljudi s teškim oštečenjem sluha ili s vrlo uskom ušnim kanalom ne mogu biti u mogućnosti da ih koriste. Umjesto toga oni se mogu odlučiti za sustav u ušnm kanalu (ITC) ili za sustav u uhu (ITE) slušnom pomagalu. ITCs i ITES su malo veći, ali s njima je lakše rukovanje nego što su CICS jer programi i promjena volumena može podesiti ručno.
Style RITE
RITE (Receiver-In-The-Ear ; Primatelj u uhu):
RITE rješenja kombiniraju prednosti obiju BTE i CIC sustava slušnih pomagala čime se usavršava kvalitetu zvuka i dizajna. Bernafon RITE rješenja su gotovo nevidljivi jer zvučnik je skriven unutar ušnog kanala.
Bernafon slušna pomagala kozmetički su privlačni, njihova paleta boja, njihova mogućnosti nošenja i pristupačna oprema čine ih kao lako odabir stila koji najbolje odražava Vašu osobnost.
Send this page to a friend
Send to email * : please write a valid email address.
Friends name * : Please write your friends name.
Your name * : Please write your name.
Pregled proizvoda
Vaše prednosti na prvi pogled: Odabir proizvoda, sveobuhvatan pregled vašeg sustava slušnog pomagala.
Dodatne informacije o proizvodima
© , Elton d.o.o, Bernafon AG