bernafon_true_stories_introbanner_1920x680_1

Bernafonove istinite priče

Dietmar Ludewig,
samostalni obrtnik
u Bernu u Švicarskoj

Priroda je inspiracija

Upoznajte Dietmara, vještog zanatliju koji izrađuje prava umjetnička djela od metala u glavnom gradu Švicarske, Bernu. Njegov posao gura ga iz radionice u prirodu gdje pronalazi inspiraciju za svoje jedinstvene projekte. Njegova Bernafonova slušna pomagala s pametnom tehnologijom pomažu mu da bude svjestan zvukova oko sebe - bez obzira je li duboko u šumi ili za radnim stolom razgovara o narudžbi klijenta.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/IHnAq-jSIiM?controls=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
dietmar-ludewig_video
bernafon_true_stories_image_spot_960x600_1

Obrada zvuka u stvarnom vremenu

Bernafonova slušna pomagala ne samo da pojačavaju meke i smanjuju glasne zvukove, već su i inteligentni uređaji koji analiziraju zvučno okruženje oko vas i dinamički se prilagođavaju promjenama. Naviknite se na puniji zvučni doživljaj svojih omiljenih mjesta.

bernafon_true_stories_image_spot_960x600_2

Vodeća tehnologija

Razumijevanje govora pomaže nam u povezivanju s ljudima koji su nam važni i omogućava nam sudjelovanje u onim trenucima koje ne želimo propustiti. Kombinirajući najnaprednije tehnologije u industriji slušnih pomagala, s više od 70 godina iskustva i znanja, Bernafonova slušna pomagala osiguravaju da govorni i drugi važni zvuci budu onakvi kakvi trebaju biti. To je mnogo više nego samo bolji sluh, on iz toga proizlazi.

Više o slušnim pomagalima

Bernafon slušna pomogala