Passionate About Hearing

Elton d.o.o.

Život bi trebali slušati svi. To je moto kojim se ELTON vodi od davne 1980.godine. U dosadašnjim godinama smo pomogli mnogim ljudima diljem svijeta. Naš moto je potpomognut zadnjom tehnologijom, u koju iz dana u dan ulažemo kako bi Vama pružili ono što svi zaslužuju, dar sluha.

Dugi niz godina tvrtka ELTON d.o.o. jedna je od vodećih isporučitelja slušnih pomagala u Hrvatskoj. Ekskluzivni smo zastupnik tvrtke BERNAFON - Švicarska i PHILIPS - Danska, u Republici Hrvatskoj.

Mi smo tvrtka koja gleda u budućnost, ali također svjesna i ponosna na svoj snažni položaj na tržištu slušnih pomagala. Uljepšajte život.... izađite iz svijeta tišine!

O Bernafonu

U duhu naših osnivača, od 1946. godine, strastveno smo posvećeni razvoju tržišnih rješenja koja pomažu osobama sa oštećenjem sluha. Zajedno s tisućama stručnjaka za sluh u više od 70 zemalja, omogućili smo milijunima ljudi da čuju i komuniciraju bolje.

Svrha brenda Bernafon

Zajedno, mi omogućavamo ljudima da čuju i komuniciraju bolje

Svrha našeg brenda je kamen temeljac poslovne strategije i naše posvećenosti, da doprinesemo svijetu u kojem živimo - to je i naša polazna točka i naše odredište.

Proizvodi i tehnologija

Mi smo posvećeni davanju doprinosa svijetu s proizvodima visokih performansi, najnovije tehnologije i izvanrednom podrškom. Bernafonovi audiolozi i stručnjaci za proizvode u našim sjedištima definiraju inovativnu funkcionalnost za naša slušna pomagala, podešavajući softver, aplikacije i uređaje za povezivanje.

Proizvodi

soundofsswitzerland_thumbnail

Pridružite se našoj mreži

facebook_70x70     linkedin_70x70