Procvat Razgovora Za Tebe i Mene

Slušna Pomagala za Tebe i Mene

Nevara je uvjerljivo rješenje izgrađeno na Bernafonovoj jedinstvenoj Audio EfficiencyTM tehnologiji. Najnovija dostignuća, moćne i učinkovite značajke više nisu rezervirane samo za vrhunske kategorije izvedbi. Zbog toga, Nevara obitelj slušnih pomagala nazivamo slušnim pomagalima za svakoga.

Kao cvjećar koji ima izbor cvijeća, biljaka i dekoracija, tako i kod Nevara slušnih pomagala postoji niz stilova i mogućnosti. Pridodajte tome i jednostavan proces ugađanja i mogućnosti daljinskog upravljanja i imate dobitnu kombinaciju za Vas i Vaše klijente.

S Nevara...

  • Usredotočite se na prirodnu percepciju zvuka

  • Usredotočite se na dobro razumijevanje govora

  • Usredotočite se na udobnost nošenja

Pogodno za bilo koje uho

Širok raspon različitih stilova slušnog aparata omogućuje vam da uz pomoć slušnog liječnika odaberete savršeno rješenje za vas.

Nevara 1 BTE P

Dobitni Set Značajki za Tebe i Mene

U svakom Nevara slušnom pomagalu, naći ćete Bernafonovu pouzdanu Audio EfficiencyTM tehnologiju. Važne značajke koje bez ugrožavanja udobnosti poboljšavaju razumljivost govora za Vaše klijente, čine Nevara slušna pomagala odličnim izborom za osobe koje jednostavno žele bolje čuti.

Snaga

Kompletno novi Power BTE model je idealan pratilac za osobe kojima treba snaga u zahtjevnim slušnim situacijama. Izvrsno dizajnirano moderno slušno pomagalo s mnogo akustičnih opcija čini P BTE jednostavnim za ugađanje i udobnim za nošenje.

Stil i mogućnosti

Atraktivne Kombinacije Boja za Tebe i Mene. Sa Vašim klijentom izaberite atraktivnu kombinaciju iz sljedeće palete boja. Nevara je prikladna za svakoga.

Daljinski upravljač

Daljinski upravljač RC-N olakšava promjenu glasnoće ili postavki programa, posebno ako vam je teško to učiniti na slušnom aparatu iza ili u uhu. Kombinacija RC-N sa svojim slušnim aparatima jamči vam prvoklasno slušno iskustvo.

Istraži dodatke