Moćne Perspektive

Ponudite Novu Perspektivu

Supremia je potpuno novo Super Power slušno pomagalo dostupno u dvije kategorije performansi. Posebno je dizajnirano za odrasle i djecu s teškim do dubokim oštećenjem sluha. Njegov mali dizajn, visoke performanse, te moćan set značajki čine Supremiju uspješnim partnerom za Vas i Vaše klijente.

Snažno slušno pomagalo zahtijeva jake značajke koje će napraviti veliku razliku za Vaše klijente, u smislu razumijevanja govora, udobnosti slušanja i praktičnosti.

Supremia Super Power

Snažno

Supremia ne bi bila Super Power slušno pomagalo kad ne bi pružala vrhunsko pojačanje. Supremia dostiže maksimalno pojačanje MPO od 143 dB SPL. Ali to nije sve. Posebno u niskim frekvencijama, gdje očuvanost sluha Vašeg klijenta može biti veća, Supremia daje nevjerojatno pojačanje.

Robust

Supremia je dizajnirana da bude robusna i izdržljiva, te da zadovoljava najviše standarde kvalitete. Sve ključne komponente su hidrofobno obložene tako da odbijaju tekućinu. Pored toga, Supremia je testirana u najekstremnijim uvjetima i posjeduje IP58 certifikat.

Jednostavna

S integriranim kotačićem regulatora jačine zvuka i gumbom, Supremia je izuzetno jednostavna za rukovanje. Led indikator statusa može jednostavno biti konfiguriran putem Oasis softvera za podešavanje. Funkcijom uključivanja i isključivanja preko vrata baterije lako upravljaju klijenti bilo koje dobi.

Sa Supremia 7 | 3...

  • Usredotočite se na svakodnevno razumijevanje govora

  • Usredotočite se na povezanost s Bluetooth® uređajima

  • Usredotočite se na zvučnu kulisu

Daljinski upravljač

Daljinski upravljač RC-N olakšava promjenu glasnoće ili postavki programa, posebno ako vam je teško to učiniti na slušnom aparatu iza ili u uhu. Kombinacija RC-N sa svojim slušnim aparatima jamči vam prvoklasno slušno iskustvo.

Istraži dodatke