Jednostavno bliže stvarnosti

Slušno pomagalo koje Vam pomaže da doživite zvuk onako kako je to priroda željela.

S Vironovom temeljnom DECS tehnologijom, nudimo Vam savršenu kombinaciju više ključnih značajki za održavanje prirodnog i čistog zvuka. Otkrivanje, analiza i obrada zvuka u stvarnom vremenu omogućuje lakše praćenje razgovora, čak i u zahtjevnim slušnim situacijama.

Udobnosti doprinosi i novo Bernafonovo Dynamic Feedback Canceller (Dinamičko Suzbijanje Mikrofonije). Pištanje se brzo eliminira, u roku od svega nekoliko milisekundi te ne predstavlja problem. U međuvremenu, Vironova vodeća DECS tehnologija pruža maksimalnu udobnost slušanja i smanjuje slušni napor. Sveukupno, omogućuje Vam da se bolje usredotočite na trenutak i uživate u najrealnijem mogućem zvučnom doživljaju.

Cjelodnevno korištenje s
Vironovim punjivim rješenjem

S Viron miniRITE T R slušnim pomagalom možete zaboraviti na promjenu ili kupnju baterija.

Elegantno punjivo slušno pomagalo dolazi s bežičnom tehnologijom, telefonskom zavojnicom, dvostrukim gumbom i LED svjetlom koje prikazuje status punjenja.

Dugotrajna litij-ionska baterija potpuno se napuni za samo tri sata. S Viron punjivim slušnim pomagalima, uživajte u cjelodnevnom korištenju, uključujući telefonske pozive i streaming zvuka s drugih uređaja.

Viron slušna pomagala odgovaraju Vašem stilu i potrebama

Zajedno s Vašim specijalistom za slušna pomagala odaberite stil koji najbolje odgovara Vašem gubitku sluha, stilu i osobnim potrebama.

Budite povezani

Slušna pomagala Viron i Zerena napravljena su za iPhone® i omogućuju izravnu komunikaciju i upravljanje s iPhone®, iPad® i iPod®touch uređajima. Dostupan je i niz bežičnih dodataka za poboljšanje upotrebe vašeg slušnog aparata, omogućavanje boljeg sluha i komunikacije u svakodnevnim situacijama. Bežično se povežite sa SoundClip-A, daljinskim upravljačem, televizorom, fiksnim telefonima, Android pametnim telefonima* i tabletima i mnogim drugim.

*Svi pametni telefoni s Bluetoothom® od 2010 i noviji.

Istražite dodatke